Bel ons: 0252 – 543 243

Home » Actueel » Een goed begin van de vakantie

Een goed begin van de vakantie

unnamedHoewel we een dag tevoren een beetje in de rats zaten, omdat het wel herfst leek met al die regen, storm en rondvliegende takken, werd het donderdag 10 juli gelukkig toch een stralende dag. Het zou een speciale dag worden, want Mama’s mochten die hele dag op de Paradijsvogel blijven.

Toen ik ‘s morgens de deur naar buiten open deed, lachte de zon me tegemoet.

Tafels en stoelen werden de boomgaard in gesleept, want daar zouden we een uitgebreide lunch hebben.

Eén mama kwam al eerder om me te helpen en even later stond de soep te pruttelen en geurden de knoflookaardappels heerlijk. Eitjes van onze eigen kippen werden gepeld. Ondertussen waren de kinderen de pruimen, die uit de boom waren gevallen, aan het oprapen.

De tafels werden feestelijk gedekt, de alcoholvrije wijn klaar gezet. Terwijl we nog even op Jimmy wachtten, werd er hier en daar stiekem vast een broodje van de tafel gegapt.

Het was een heerlijke lunch, iedereen at zijn buikje rond.

Na de lunch werd er paard gereden en natuurlijk gespeeld met Noor de hond.

Iedereen vermaakte zich en genoot met volle teugen; mama’s maakten selfies en voelden zich heerlijk ontspannen. Vaak hoorde ik iemand zeggen: “het lijkt wel of we op vakantie in het buitenland zijn!” IJsjes en zakjes chips hoorden daar natuurlijk ook bij.

Tijd om naar huis te gaan? Echt niet. Niemand wilde weg!unnamed (1)

Toen stelde ik voor om binnenkort de tent maar weer eens op te slaan buiten en een nachtje onder de sterrenhemel te verblijven. Iedereen vond het een prachtig plan en er kwamen allerlei ideeën naar voren. Al pratend en vragend wanneer we dat dan gingen doen, stopte ik de kids in de auto bij hun mama’s. Kleffe kusjes werden op mijn wang geplakt; dank je wel, hè Sheila, het was echt heeeeel leuk!

Met een moe maar voldaan gevoel, sloot ik het hek. De vakantie was begonnen.

Ik geloof dat ik die dag een glimworm was, want ik zat te glimmen toen ik de kinderen en ouders zo zag genieten.

 

Liefs,

 

Sheila de Fretes,

Comments are closed.


Hit Counter provided by laptop reviews